Haar vezels

Haar vezels

Golden Lengths haar vezels

resultaten haar vezels

Haar vezels van Golden Lengths zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Je kunt met de Golden Lengths haar vezels op een veilige manier je haar dikker en voller laten lijken. De haarvezels ook wel hair fibers genoemd bevatten kleine proteïne keratine microvezels die zich vermengen met je eigen haar. Je kunt dit product gebruiken als je fijn haar hebt. Je zult verstelt staan van de mogelijkheden.

 

10 verschillende kleuren

De hairfibers zijn in 10 verschillende kleuren leverbaar en zijn niet zichtbaar zijn je eigen haar. Er is altijd een kleur die in jouw haar past. De Golden Lengths haar vezels zijn gemaakt van Keratine proteïnen, dit is een haar eigen stof. Als je de kleine gekleurde poeder haarvezels op je eigen haar en hoofdhuid strooit zie je direct dat het veel voller en natuurlijker uitziet.

Bestel de kleur haar vezels in de kleur die bij je eigen haar past dus als je vrij haar hebt bestel de haar vezel kleur: grijs Heb je bruin haar bestel dan de haarvezels voor bruin haar etc.  Zie de voor en na foto’s.

haar vezels van Golden Lengths

Gekleurde keratine haar vezels

 

Makkelijk aanbrengen

Je kunt de haarvezels makkelijk aanbrengen door de strooi flacon boven de dunne gedeelte van je haar te houden en licht te schudden. In een paar seconden zullen er kleine microscopische hairfibers op je haar en hoofdhuid vallen. Deze vermengen zich met jouw eigen haar. De haar vezels hechten zich aan jouw eigen haar en hoofdhuid zodat je eigen haar meer volume krijgt en je hoofdhuid wordt gekleurd door de poeder. Na het aanbrengen kun je het beste met een vlakke hand over je haar heen strijken zodat alle deeltjes goed zijn verdeeld. Voor een langere houdbaarheid in je haar kun je haarlak spuiten op de bestrooide delen. De Golden Lengths hair fibers blijven de gehele dag perfect zitten. Je kunt de haarvezels makkelijk verwijderen door je haar te wassen met shampoo.

De haar vezels is een goede toevoeging als je hairextensions of haar matten laat plaatsen. Door de hairextensions in je lange haren krijg je meer volume. Als je graag meer volume wilt zijn de vezels een goed alternatief. Je haar zal er dikker uitzien. Bestel de haar vezels bij Golden Lengths!